2011. augusztus 31., szerda

Új Valódi ezüst kígyólánc .925 nyaklánc lánc - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Az aukció tárgya egy elegáns . 925-ös ezüst lánc.

A képet sajátkezűleg készíettem, sajnos már másnap lemásolta Vuvubaba nevű felhasználó, hogy a saját termékét az én fotóm segítségével adja el. Ez ügyben már folyik a kivizsgálás. Gondoltam jó, ha tudod, hogy nálam azt 
kapod, amit a képen látsz.

Hossza: 45cm
Vastagsága: 1mm
Súlya: 2, 3 gramm
Fazona: Kígyólánc

Több mint négy éve foglalkozom ezüst ékszerekkel, ezért szeretnék néhány információt és tanácsot megosztani azokkal, akik valódi 925-ös ezüstékszert keresnek.  
Sajnos az aukciós piactereket elárasztotta az ezüstnek mondott ékszerek széles választéka, melyek jó esetben csak ezüstözöttek, de van, hogy csak ezüst színűek. Jelenleg az ezüst grammonkénti ára rekord magas,  2. 5-szer annyiba kerül grammonként, mint tavaly nyáron. Egy valódi ezüst lánc még a legolcsóbb fajtából is több ezer forintba kerül.. Ha valaki 500-1000 forintért lát ezüstnek mondott láncot fix áron, és el is hiszi, hogy . 925-ös ezüst, az bizony nagyot fog csalódni néhány héten belül, amikor a bevonat kopásnak indul. Szintén magát ámítja csak, aki tömör ezüst karkötőt, gyűrűt,  stb. vesz 2-3 ezer forintért, hiszen ennél még tört ezüstként is többet fizetne érte az ékszerbolt. Vajon miért nem oda viszi az eladó, akinek megéri többször is ennyiért eladni? Mert természetesen ott bevizsgálják.  
Persze sosem lehet biztosra menni egy fénykép alapján, de azért van néhány dolog, amire érdemes figyelni. Ha az ékszeren csüngő biléta van 925-ös jelzéssel, ami nem része a nyakláncnak, az általában nem ezüst. Én már nem egyet teszteltem, nem volt kivétel. Az eredeti ezüst láncoknál nem bilétán van ezüst jelzés, hanem a kapcson és a lánc végén, vagy a lánc végére erősített tartón. Ha az eladó azt állítja, hogy nem bevizsgált, nem honosított az ékszer az általában azt jelenti, hogy nem ezüst, és így bár szebben van csomagolva a dolog, még mindig csalás, félrevezetés nem 92, 5% ezüst tartalmú ékszereket ezüstként árulni. Persze lehetnek kivételek, de a legtöbbször ami túl jól hangzik, hogy igaz legyen, az nem igaz. Remélem tudtam segíteni.

További aukcióimat itt találod:
 
AUKCIÓK
 

A félreértések elkerülése végett kérlek mindenképpen olvasd el a lap tetején található 
Szállítási és Fizetési feltételeket és a lap alján található További tudnivalókat.
Köszönöm és jó licitálást.
Viki



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-31 20:16
. Új Valódi ezüst kígyólánc .925 nyaklánc lánc - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Fontos