2011. december 26., hétfő

256MB XD kártya Olympus és Fuji fényképezőkhöz - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Eladó egy hibátlan és szép állapotú M-es jelölésű 256MB-os Olympus XD-kártya!
Ez egy M-jelölésű kártya tehát újabb, jobb és gyorsabb mint a sima széria!
(és ez a legmegbízhatóbb Toshiba gyártmány)
Ez a kártya az M-es család legritkább és legkissebb tagja ami csak rövid ideig volt kapható és kimondottan a régebbi gépek miatt lett kiadva!
(egy igazi ritkaság ugyanis limitált széria volt!!! )
A kártyára alapból ráfér 1453db kép (3. kép) ami bőven elég lementés nélkül is bármilyen alkalomhoz vagy akár egy hosszabb több napos kiránduláshoz is!
(ha esetleg betelik akkor is csak kábé 1 perc a lementés a kártyáról egy gépre vagy akár egy laptopra)
JÖN A KARÁCSONY ÉS A SZILVESZTER AMIKOR MEGINT HIÁNYCIKK LESZ EZÉRT AKI TÖBBET SZERETNE FÉNYKÉPEZNI AZ ÜNNEPEK ALATT ANNAK AJÁNLOTT IDŐBEN BESZEREZNI EGY ILYEN KÁRTYÁT A GÉPÉHEZ!
(hasznos kis ajándék is lehet belőle)
Jelenleg 2GB-nál kissebb (M-es és M+-os) kártyát egyik cég sem gyárt de ezeket a régebbi gépek egyáltalán nem kezelik ezért egy ilyen "kicsi és gyors" kártya ma már nem pótolható és nem beszerezhető sehol sem (max. használtan a sima vagy egy kissebb kártya) és egy ilyen kártyát egy géphez csak egyszer kell megvenni!
Az XD memóriakártyákról kicsit bővebben
Az xD kártyák 2002-es megjelenésekor a gyártó cégek meghatározták azt a maximális kapacitást, amit az xD kártyánál el lehet érni. A maximális 8 GB-osmemóriakártyamegjelenésére sajnos még várnunk kell, de addig is történnek fejlesztések az xD kártyára. A kereskedelmi forgalomban lévő xD kártyák eddig jelölés nélkül kerültek forgalomba, míg 2005 év végén megjelent az 1 GB-os memória kártya ami egy M jelölést kapott. Ez a jelölés egy új technológiát takar, ami miatt bizonyos régebbi készülékeknél előfordulhat kompatibilitási probléma. Az új technológiával készült MCL (Multi Level Cell) rendszerű kártyák különböznek működésükben az eddigi xD kártyáktól ezáltal a memóriakártya sokkal gyorsabb használatot tesz lehetővé a felhasználó számára. Az M jelölésű kártyák jelenleg már csak 2 GB-os tárolókapacitással érhetőek el a boltokban.
Villámár esetén 24 órán belül postázom (az utalás megérkezésétől számítva)
Ha bármilyen kérdésed lenne inkább a vásárlás vagy licitálás előtt kérdezz és igyekszem minél előbb válaszolni rá!


Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 18:26
. 256MB XD kártya Olympus és Fuji fényképezőkhöz - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Fontos