2012. január 7., szombat

Vezeték nélküli kamerarendszer 4 kamerával! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


A kamerarendszer vezeték nélkül működik, mindössze a tápellátást kell biztosítani hozzájuk (230 V a mellékelt tápegységekről, de a kamera maga 12 V-ról működik). Színesben is "lát", akár éjjel is (7 m távolságig)! A hangot is közvetíti a vevő számára, amiből akár külön-külön, akár automatikusan váltva kivezethető a kép és a hang (RCA csatlakozókkal).
Van hozzá egy számítógépbe helyezhető kártya és egy szoftver is. Ezekkel számítógépen rögzíthető a kamerák által "látott" kép.
A rendszert alig használta a barátom, aki az eladó valójában (nincs Vatera regisztrációja, szívességet teszek Neki). Teljesen újszerű, abszolúte karcmentes minden. A számítógépes kártyát egyáltalán nem is használta, így annak működéséről nem is tud további információt adni.
Elmondta, hogy azok számára nagyon előnyös ez a felszerelés, akik nem szeretnének vezetékek vezetésével bajlódni egy megfigyelendő területen, ám ahová a kamerát el lehet helyezni, ott van áramellátás. Továbbá ideiglenes helyekre kiválóan telepíthető, mint a filmekben... : ) A hatótávolság attól függ, milyen akadályok vannak a kamera és a vevő között. A gyári specifikáció szerint a hatótáv ideális esetben 100 m.
Felbontás: 628X582 px
Működési hőmérséklet: -10 - +50 C
A rendszer az eredeti dobozában van, megtalálható benne a 4 db kamera a tápkábellel és tápegységgel, a vevőegység a tápkábellel és tápegységgel,  RCA kábelek, valamint a PC-kártya és a szoftver.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-18 12:00
. Vezeték nélküli kamerarendszer 4 kamerával! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Fontos